COST Action CA20104 Training School Program Akışı
16 Eylül 2024 | 08:30

Bu eğitim okulu, ileri düzey Yapay Zeka'yı (AI) yetişkin insanlara odaklanan fiziksel aktivite bilimiyle birleştirerek hareket etkinleştirmeye yönelik benzersiz ve etkili bir yaklaşım sunuyor. Program, AI'ya genel bir giriş ve Fiziksel Aktivite alanında AI'ya girişin yanı sıra PhysAgeNet'teki meslektaşlarımızdan belirli örnekler içeriyor.

Ayrıca program, aşağıdaki gibi çeşitli konularda dersler ve ardından atölyeler içeriyor:

1. Makine Öğrenimi ve Biyosinyal Analizi: Rehabilitasyon örnekleriyle aktiviteyle ilgili biyosinyalleri ele alıyor.

2. Yüzey EMG Uygulamaları: Egzersiz ve fiziksel aktiviteyi değerlendirme.

3. Araştırma Projelerinde AI: AI temellerine ve bunların üst düzey araştırmalardaki uygulamalarına odaklanma.

Katılımcılar ayrıca NÖROM Araştırma Merkezi’nde AI'nın pratik gösterilerini deneyimleyecekler. Nörorobotik ve Nörorehabilitasyon Laboratuvarı, Beyin Uyarımı ve Motor Kontrol Laboratuvarı, İnsan Nörogörüntüleme fMRI Laboratuvarı ve Moleküler Nörobilim Laboratuvarı'ndaki güncel araştırmalar sunulacak ve AI tabanlı tartışmalar gerçekleştirilecek.

Oryantiringe dayalı bir sosyal etkinlik düzenlenecek. Daha sonra, Nörorobotik ve Nörorehabilitasyon Laboratuvarı navigasyonel öğrenme yönlerini ele alacak.

Program, AI uzmanlık seviyesi fark etmeksizin herkesin erişimine açık olacak şekilde tasarlanmıştır ve tüm meslektaşlarımızın bundan faydalanabilmesini sağlar.

cost1-1

cost2-1