Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Dalgar, NÖROM’u Ziyaret Etti
10 Aralık 2023 | 10:03

Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Dalgar, Nörobilim ve Nöroteknoloji Mükemmeliyet Ortak Uygulama ve Araştırma Merkezini (NÖROM) ziyaret etti. Ziyarette, Prof. Dr. Hüseyin Dalgar'a, Rektör Danışmanı Prof. Dr. Ali Murat Alparslan eşlik etti. Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Ramazan Bayındır, NÖROM Müdürü ve YÖK Genel Kurul Üyesi Prof. Dr. Hayrunnisa Bolay, Prof. Dr. Meltem Bahçelioğlu’nun yer aldığı ziyarette Prof. Dr. Hüseyin Dalgar, NÖROM’un çalışmaları hakkında bilgi aldı. Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Ramazan Bayındır, Prof. Dr. Hüseyin Dalgar’a nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, Üniversitemizin ağaçlandırma çalışmaları kapsamında adına dikilen fidan sertifikasını takdim etti.

nörom ziyaret burdur-1

a-1