16 Temmuz 2024 | 15:31

TÜBİTAK 1004 yüksek lisans bursiyeri Zeynep Ceren Onlat’ın ‘Migrende Duyusal İşlemlemenin Fonksiyonel Manyetik Rezonans Görüntüleme ile Değerlendirilmesi’ başlıklı tez önerisi Ankara Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü tarafından Yüksek Lisans tezi olarak kabul almıştır. 8 Temmuz 2024 tarihinde Yüksek Lisans Tez Savunma sınavını başarı ile tamamlamıştır.

Yüksek lisans bursiyeri Zeynep Ceren Onlat, "Interictal Migraine Reveals Insular Cortex Activation in Response to High- Frequency Stimuli" başlıklı araştırma özetini Amerika'da gerçekleşecek olan Society for Neuroscience (SFN)  konferansında sunmak üzere kabul almıştır. "Interictal migraine reveals posterior insular and anterior cingulate cortex activation in response to high-frequency visual stimuli" başlıklı araştırma özetini İspanya'da gerçekleşecek olan Spanish Society for Physiological Sciences (SECF)- the Federation of the European Physiological Societies (FEPS) konferansında sunmak üzere kabul almıştır.

a-1 a-1 a-1