4 Eylül 2024 | 11:54

Afrika Birliği Eğitim, Bilim ve Teknoloji İnovasyon Komiseri Prof. Mohammed BELHOCINE, YÖK Başkanı Prof. Dr. Erol ÖZVAR’ın Davetlisi Olarak NÖROM'u Ziyaret Etti.

Ziyaret kapsamında Sayın Komiser ve beraberindeki heyete merkezimizi, Merkez Müdür Vekili Prof. Dr. Meltem BAHÇELİOĞLU ve Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Yeşim AYDIN SON tanıttı.  Ziyarete, Afrika Birliği Eğitim, Bilim ve Teknoloji İnovasyon Komiseri Prof. Mohammed BELHOCINE, Pan Afrika Üniversitesi Rektörü Prof. Jean KOULIDIATI, Prof. Belhocine'nin Özel Asistanı Merouane ARIM, Bilim-Politika Uzmanı Mahlet Teshome KEBEDE, Gazi Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Serhat KARYEYEN, Gazi Üniversitesi AR-GE Koordinatör Vekili Prof. Dr. Tarık ASAR, Proje Koordinasyon Merkezi Müdürü Prof. Dr. Elçin ÖZGÜR BÜYÜKATALAY eşlik etti.